2015-08-28 18:16:45• hírek • Kocsis Zoltán

A belga újoncnál folytatja a román szupertehetség

Egy évre kölcsönbe a belga élvonal újoncához, a Royal Mouscron-Péruwelz csapatához került Cristian Manea, a román labdarúgás egyik legnagyobb tehetsége. A jobb oldali védőt 2020-ig köti szerződés a Chelsea-hez.

Manea a tavaly nyáron robbant be a köztudatba, amikor alig 16 évesen és hét hónaposan bemutatkozhatott a román felnőtt válogatottban egy Albánia elleni barátságos meccsen. Gheorghe Hagi akadémiájának a neveltje, a Viitorulban immár 31 román élvonalbeli mérkőzés és két gól van a háta mögött.

Manea a nyáron került az angol Chelsea-hez, a londoniak három millió eurót sem sajnáltak érte. Braniszlav Ivanoviccsal azonban egyelőre nem tudja felvenni a versenyt, ezért döntöttek az angolok a kölcsönadás mellett.

A Mouscron csapata újoncként öt forduló után egyelőre nyeretlen a belga bajnokságban, két döntetlenjével a tabella utolsó helyét foglalja el. Mindez nem meglepő, hisz Manea a csapat 20. nyári igazolása és ugyanannyi játékos távozott is. A 18 éves tehetségnek három riválisa is van jelenleg a jobb oldali védő posztján.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: